Perfect Fit Rolgordijn

Het Perfect Fit systeem voor rolgordijnen is toepasbaar in afmetingen vanaf 35 cm tot maximaal 150 cm breed en 200 cm hoog en wordt geleverd in wit (RAL 9010), crème (RAL 9001) of lichtgrijs (RAL 9018). Andere kleuren zijn op bestelling leverbaar, maar hebben een wat langere levertijd en een toeslag op de normale prijs.

Door de toepassing van speciale clips, welke tussen rubber en glas worden geschoven, is het PerfectFit systeem op nagenoeg alle kunststof, aluminium en houten kozijnen toe te passen.

U hoeft per systeem slechts 4 clips te plaatsen waarna u het gehele systeem er in één simpele beweging in klikt. De clips zijn afgestemd op standaard sponningdieptes van 18, 20, 24, 30 en 50mm. Er zijn ook kozijnen in omloop met afwijkende sponningdieptes welke 4mm dieper zijn.

Het rolgordijn wat in dit systeem wordt toegepast, wordt altijd uitgevoerd met een rechthoekige onderlat in wit of blank geanodiseerd aluminium of anders in een met dezelfde stof beklede uitvoering.

Het rolgordijn is voorzien van een veersysteem en kunt u op- en neer bewegen door de onderlat iets naar achteren te kantelen. Zodra u de onderlat recht zet, blijft het rolgordijn op deze hoogte hangen. Afhankelijk van de breedte worden deze rolgordijnen met één of twee handgrepen geleverd.

Het rolgordijn reduceert de lichtinval afhankelijk van de gekozen stofsoort. Bij verduisterende rolgordijnstoffen wordt het licht goed geweerd, maar er zal geen sprake zijn van 100% verduistering, omdat langs de zijkanten altijd lichtinval of lichtreflectie is.Het systeem is door toepassing van 50mm clips ook toepasbaar op de meeste ramen van Velux, Fakro en diverse andere merken dakvensters.