Aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën vormen een belangrijk deel van onze collectie. In deze collectie leveren wij vier verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm.

De meest verkochte lamelbreedte van aluminium jaloezieën is de 25mm jaloezie. Deze vormt met zijn ruim 250 kleuren ook ons meest uitgebreide aanbod aan aluminium jaloezieën. Een groot deel van deze kleuren komt ook terug in onze 16mm, 35mm en 50mm kleuren. Onze jaloezieën worden volledig geproduceerd met materialen van Hunter Douglas. Hierdoor voldoen zij volledig aan de kwaliteitseisen welke u van dit product mag verwachten.

Hieronder een overzicht van de lamelbreedtes en de manier waarop ze bediend en ingeregen worden.

Breedte Koord/Stang Ladderkoord Ladderband
16 mm Trekkoorden + Tuimelstang mogelijk niet mogelijk
25 mm Trekkoorden + Tuimelstang mogelijk niet mogelijk
35 mm Trekkoord + Tuimelstang
OF Koordtuimelaar
mogelijk niet mogelijk
50 mm Trekkoorden + Tuimelkoorden mogelijk mogelijk

Badkameruitvoering
Voor vochtige ruimtes is het mogelijk om een jaloezie in badkamerkwaliteit te laten uitvoeren. Dit betekent dat er een aluminium bovenbak en onderlat gebruikt worden. Deze zijn voor 16mm en 25mm uitsluitend leverbaar in kleur 10204 (wit), 14459 (crème) en 17010 (zilver). Een 35mm of 50mm jaloezie is altijd geschikt voor een vochtige ruimte.

Meerdere kleuren in één jaloezie
Het is mogelijk om uw jaloezie nog persoonlijker te maken door met de kleuren te spelen. U kunt onderscheid maken tussen de kleur van de lamellen, de bak en lat, de ladderkoorden en trekkoorden. Het is ook mogelijk om meerdere kleuren lamellen in één jaloezie te gebruiken, waardoor u een speels effect kunt creëren.

2 jaloezieën in 1 bak
Er zijn situaties waar 2 jaloezieën direct naast elkaar komen te hangen. Het is dan mogelijk om deze twee samen in één bovenbak te monteren. De bedieningen komen dan voor de linker jaloezie aan de linkerzijde en voor de rechterjaloezie aan de rechterzijde. De prijs is gelijk aan de prijs van 2 aparte jaloezieën.

Montage op deur of openslaand raam
Voor montage op een deur of openslaand raam kunt u kiezen uit diverse montagemogelijkheden:
→ Zijgeleiding
→ Fixeersteunen
→ Magneethouders (niet bij badkamerkwaliteit)

Elektrische jaloezieën
Een 25 mm jaloezie kan elektrisch bediend worden door middel van een 24Volt motor. Het kan door middel van een vaste schakelaar, een afstand bediende schakelaar met tijdsinstelling of afstandsbediening.

Een 50mm jaloezie wordt uitsluitend geleverd met een 230Volt motor van Geiger. Deze jaloezieën kunnen met afstandsbediening, schakelaar of Smarthome-systemen worden geleverd.